• Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Εξοπλισμός
  • Τεχνολογία
  • Παραγωγές
  • Online Παραγγελίες
  • FileServer
  • Επικοινωνία
 
 

Τελευταία μας επένδυση, η εγκατάσταση περιστροφικής εκτυπωτικής μηχανής
MAN ROTOMAN C
(διάσταση χαρτιού 63x96cm)
στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας
στη Ν. Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Με υπευθυνότητα και χωρίς κομπασμό- επισημαίνουμε ότι πρόκειται για την πρώτη περιστροφική μηχανή αυτού του μεγέθους,
που εγκαθίσταται στη Β. Ελλάδα.

Από την πλευρά μας προσφέρουμε στο
χώρο των εκτυπώσεων της περιοχής μας
κάτι που έλειπε.
 
Από σας περιμένουμε ότι θα το εκτιμήσετε

 
    Γνώση – ποιότητα – αξιοπιστία σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές

Τεχνολογική επάρκεια με στόχο την ποιότητα
Είναι γνωστό ότι η καθετοποίηση στην παραγωγή διασφαλίζει την ποιότητα της εκτύπωσης. Στη ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΑ όλα τα στάδια της διαδικασίας εκτελούνται στο χώρο μας, γι αυτό και ελέγχουμε το αποτέλεσμα από την πρώτη ως την τελευταία φάση παραγωγής. Από την προεκτύπωση μέχρι τη βιβλιοδεσία των εντύπων, η εργασία έχει την ιδιαίτερη προσοχή όλων μας ώστε να έχουμε άριστο αποτέλεσμα.

Γνώση και εμπειρία
Σήμερα η παραγωγή ενός εντύπου για να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα απαιτεί σύνθετη και εξειδικευμένη γνώση. Γνώση και εμπειρία, που απαιτούνται σε όλα τα στάδια, από τις προεκτυπωτικές εργασίες μέχρι την ολοκλήρωση της παραγωγής.
Στην ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΑ όλα τα στελέχη έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την πλούσια επαγγελματική τους κατάρτιση και την πολυετή παρουσία στο χώρο της εκτύπωσης. Γι αυτό και διασφαλίζουν την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.


Ταχύτητα και συνέπεια
Η ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΑ φημίζεται για την ταχύτητα παραγωγής που διαθέτει, χάρη στο σύγχρονο και πλήρη μηχανολογικό της εξοπλισμό.
Πέρα όμως από τις τεχνικές της δυνατότητες, η ορθολογική της οργάνωση εξασφαλίζει τη συνέπεια στις παραδόσεις και την ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της διαθέτει επίσης δύο φορτηγά αυτοκίνητα, που μεταφέρουν το τελικό προϊόν χωρίς καμία επιβάρυνση στον πελάτη
.

Υπευθυνότητα και φιλική εξυπηρέτηση
Στη ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΑ ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα διατρέχουν το σύνολο της συμπεριφοράς των στελεχών μας απέναντι στον πελάτη και τις ανάγκες του.
Με βασική αντίληψη ότι η σχέση με τον πελάτη δεν είναι απλά μια οικονομική συναλλαγή αλλά μια υπόθεση φιλίας και συνεργασίας, προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε σε κάθε περίπτωση, στα όρια που οι δυνάμεις μας επιτρέπουν.


Άριστη σχέση κόστους και αποτελέσματος
Η εμπειρία που διαθέτουμε σε συνάρτηση με την επάρκεια των υποδομών μας, επιτρέπει πολλές και εναλλακτικές δυνατότητες, που διαμορφώνουν αντίστοιχα και το κόστος παραγωγής κάθε εντύπου.
Ανεξάρτητα όμως από τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε δουλειάς, η ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΑ είχε και συνεχίζει να έχει από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Πάντα αναζητάμε σε συνεννόηση με τον πελάτη την καλύτερη δυνατή λύση, που επιτρέπει την μείωση του κόστους, χωρίς όμως αυτό να γίνεται σε βάρος της ποιότητας της εργασίας.

 

 © 2009 Lithographia.gr

 

Το έργο "Ενίσχυση Επιχειρήσεων γηια την υλοποίηση ηλεκτρονικών υπηρεσιών (e-services), συγχρηματοδοτείται

 από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚτΠ